Annons

Idealguiden.se - Skönhet & Hälsa | SPA | Hudvård | Hårvård | Träning | Kost | Vikt

Du är här: Inspiration » SPA » Spa för singlar finns!

SPA FÖR SINGLAR FINNS!

I Österrike har ett spahotell för singlar slagit upp portarna!

Aviva Resort och Spa heter hotellet som ligger i övre Österrike nära den tjeckiska gränsen i undersköna St. Stefan im Walde. Det är lätt att ta sig hit, antingen man flyger, åker bil eller tåg.

Tanken är att man ska kunna komma hit ensam men absolut inte känna sig ensam här. Upplägget är att, om du vill, du ska kunna träffa vänner med lika intressen och ha en bra social tillvaro. Om du föredrar stillhet och ro finns den möjligheten likväl.

Singelresorten har tre målgrupper; de som önskar dra sig tillbaka och ha stillhet, de som önskar träffa likasinnade för aktiviteter som intresserar dem (trecking, sport, skönhet mm) och människor som helt enkelt värdesätter att träffa och kommunicera med nya människor.

På Aviva finns ett stort utbud av aktiviteter, även en hel del för den som verkligen vill vara för sig själv.

Alla hotellrum har fantastiska panoramafönster och utsikt samt utrustade med stora kvalitetssängar. I priset ingår fittnessavdelning, aktivitetsprogram, frukostbuffé och afternooncoctail.

Om man vill umgås med svenskar så ska man kanske inte åka hit. Aviva har inte ens en svensk länk på sin hemsida. Men kanske får vi nog av svenskar i Sverige?

Ha ett skönt liv!

Frida

Sök företag med verksamhet inom detta ämne.

ARTIKLAR

Lerbehandling

Lerbehandling

Att bli behandlad med lera är ett gammalt fenomen. Ända sedan den moderna läkekonstens fader Hippokrates dagar sisådär 400 år före Kristus, har många låtit sej attraheras av lerans terapeutiska egenskaper. Läs mer »
Om SPA - ursprung och tradition

Om SPA - ursprung och tradition

Visste du att SPA betyder Salus Per Aqua, dvs hälsa genom vatten? Det finns olika möjliga ursprung av ordet SPA. Läs mer »
Spa för singlar finns!

Spa för singlar finns!

I Österrike har ett spahotell för singlar slagit upp portarna! Aviva Resort och Spa heter hotellet som ligger i övre Österrike nära den tjeckiska gränsen i undersköna St. Stefan im Walde. Läs mer »
Olika varianter av ansiktsmasker

Olika varianter av ansiktsmasker

Med en ansiktsmask hjälper du din hud att bli ren och mjuk. Den rengör på djupet och förser din hud med fukt och vitaminer. Läs mer »
Floating - vilket flyt!

Floating - vilket flyt!

Jag fick ett presentkort på en floatingsession i födelsedagspresent eftersom jag hört så mycket om det och givaren visste att jag var nyfiken på att prova. Läs mer »
Örtbad

Örtbad

Vad sägs om att koppla av i ett härligt örtbad, njuta av väldoftande olja, avslappnande musik i dina öron och levande ljus som ger ett behagligt sken. Läs mer »
Mitt eget spa

Mitt eget spa

Igår tog jag mig tid att göra något jag länge längtat efter – en hel kväll för att enbart pyssla om mig själv. Unna mig en avkopplande och rogivande spa-kväll, där känslan av att låta all stress få flyta bort i ett varmt bad. Läs mer »
SPA – en resa med kropp och själ

SPA – en resa med kropp och själ

Jag och en väninna kände oss ganska utkörda efter en lång mörk höst och en hetsig jul och vi bestämde oss för att åka på SPA. Läs mer »
Annons